DD_logo_medium

Jaarlijks ingezette besparing door WGA Privatisering: 880.000 euro voor 17 grote werkgevers

 DD_foto_Thijs_rond

door Thijs Oosterhuis

Sinds een aantal jaren zijn we duidelijk op missie: wij willen de sociale premies van onze opdrachtgevers graag zo eerlijk, optimaal, helder en zo laag mogelijk krijgen. En houden.

Maar wat levert dat nu eigenlijk op? Veel.

Wij hebben in de afgelopen jaren  17 grote werkgevers voor de WGA geprivatiseerd, met een totale loonsom van 147 miljoen euro. Denk aan organisaties zoals Yarden, Royal Dutch Hoitsema, Actium en het Wilhelmina Ziekenhuis.

Met de privatisering verlaag je structureel de WGA premies, zodat je jaar in jaar uit bespaart. Hiermee hebben we voor onze opdrachtgevers samen een jaarlijkse besparing ingezet van €880.000.

 

resultaat_privatisering_WGA_premie_dossierdoctors_premiereductie

 

We werken al een tijdje met de DossierDoctors en dat bevalt erg goed. We hebben een plezierige samenwerking waarbij we goede adviezen krijgen waarin rekening wordt gehouden met onze praktijk. Bovendien worden we professioneel ondersteund met betrekking tot het WGA schademanagement. Door deze aanpak dalen de arbeidsongeschiktheidslasten aanzienlijk. Ons is een blijvend lage verzekeringspremie in het vooruitzicht gesteld en daar zijn we uiteraard blij mee. Op de langere termijn betekent dat een besparing van enkele tonnen. Serieus geld voor ons.

Ton_Broekhuis_Yarden_DossierDoctors_WGA_Privatiseren

 

Ton Broekhuis - P&O Manager - Yarden

Daar zijn we natuurlijk best trots op. Wil je meer weten over WGA Privatisering? Lees dan het artikel: ‘2016 is voor de meeste grote werkgevers hét jaar om de WGA te privatiseren. En dit is waarom.’.

Conclusie: Er is veel winst te halen

Als je alle punten op een rij zet dan zie je dat er bij grote werkgevers veel winst te behalen is op de sociale premies. Wil je weten of privatisering van de WGA premies voor jouw organisatie lonend is? Doorloop dan de Checklist WGA Privatisering. Investeer 10 minuten in een slimme online vragenlijst en achterhaal of privatisering van de WGA lonend is voor jouw organisatie.

Grote Werkgevers:
WGA Privatiseren of niet?

wga-checklist

Een praktische online checklist
waarmee je feilloos achterhaalt of
privatisering van WGA voor jou
interessant is

Of neem even contact op met 050-3187309